Royal Palm

G U I A O MELHOR DE CAMPINAS 133 O TAL PÃO + CAFÉ KURUBI This charming and accessible spot offers a tasty menu with unique options from natural fermentation baking. The service is attentive and welcoming, and Kurubi brand coffees can be tasted in various methods. INFORMATION Rua Barão Geraldo de Rezende, 100, Botafogo – Campinas. Phone: (19) 3231-1117. Tuesday to Saturday, 9 am to 6 pm; Sunday, 9 am to 1 pm (closed on the first Sunday of the month). ADELIA BOULANGERIE Inspirada na França e considerada uma das melhores padarias de Campinas, Adelia trabalha com farinhas importadas da França e oferece uma variedade de delícias, como croissants, éclairs e opções veganas. INFORMAÇÕES • Unidade 1: Rua Dr. Guilherme da Silva, 414, Cambuí – Campinas. • Unidade 2: Avenida Albino J. B. de Oliveira, 1.515, Distrito de Barão Geraldo – Campinas. WhatsApp: (19) 3251-6422. Segunda a domingo, das 7h às 20h. @adeliaboulangerie ADELIA BOULANGERIE Inspired by France and considered one of the best bakeries in Campinas, Adelia uses imported French flours and offers a variety of delights, such as croissants, éclairs, and vegan options. INFORMATION Unit 1: Rua Dr. Guilherme da Silva, 414, Cambuí – Campinas. Unit 2: Avenida Albino J. B. de Oliveira, 1.515, Barão Geraldo District – Campinas. WhatsApp: (19) 3251-6422. Monday to Sunday, 7 am to 8 pm. MADAME FORMIGA Famosa como criadora do brigadeiro no tacho, Madame Formiga é muitas vezes reconhecida como detentora do melhor brigadeiro da cidade. O cardápio de sobremesas é convidativo e irresistível. INFORMAÇÕES • Rua Sampainho 78, Cambuí – Campinas. Telefone: (19) 99326-4140. • Terça a sábado, das 11h às 19h; domingo, das 11h as 17h. @madameformiga MADAME FORMIGA Famous for creating brigadeiro in a pot, Madame Formiga is often recognized as having the best brigadeiro in the city. The dessert menu is inviting and irresistible. INFORMATION Rua Sampainho 78, Cambuí – Campinas. Phone: (19) 99326-4140. Tuesday to Saturday, 11 am to 7 pm; Sunday, 11 am to 5 pm. CRAFT BAKERY Situada numa esquina movimentada do Cambuí, essa padaria, inaugurada em 2021, é especializada em panific ção de fermentação natural. O espaço é acolhedor e conta com uma vitrine impressionante, além de excelentes cafés servidos no modo espresso e coado. INFORMAÇÕES • Rua Coronel Quirino, 1.651, Cambuí – Campinas. Telefone: (19) 99620-4928. • Segunda a sábado, das 8h às 21h; domingo, das 8h às 19h. @craft bakery CRAFT BAKERY Located on a busy corner in Cambuí, this bakery, opened in 2021, specializes in natural fermentation baking. The space is cozy with an impressive showcase, along with excellent coffees served in espresso and filtered methods. INFORMATION Rua Coronel Quirino, 1.651, Cambuí – Campinas. Phone: (19) 99620-4928. Monday to Saturday, 8 am to 9 pm; Sunday, 8 am to 7 pm. PADOCA DA VILA Projeto da família Barreira, a Padoca do Vila serve produtos distintos e frescos, com um cardápio repleto de produtos caseiros, incluindo frutas e sucos naturais, em sua maioria provenientes da agroflo esta do grupo gastronômico. INFORMAÇÕES • Joaquim Egídio: Rua Dr. Heitor Penteado, 1.716 – Campinas. Taquaral: Portão 1 do Parque Portugal (Lagoa do Taquaral), Avenida Heitor Penteado, 2.264 – Campinas. • Joaquim Egídio: de quinta a domingo e feriado, das 7h às 15h. Taquaral: de segunda a domingo, das 7h às 21h30. padocadovila.com.br @padocadovila PADOCA DA VILA A project of the Barreira family, Padoca do Vila serves distinct and fresh products, with a menu full of homemade items, including fresh fruits and juices, mostly from the group's agroforestry. INFORMATION Joaquim Egídio: Rua Dr. Heitor Penteado, 1.716 – Campinas.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mzk0Njg=